Ondernemerscoaching voor zakelijke en persoonlijke vraagstukken

“De belangrijkste voorwaarde voor geluk is dat je wilt zijn wat je bent” (Erasmus)


Wil je hulp bij:

Zakelijke communicatie
Stress, spanning en balans
Effectief leidinggeven
Persoonlijke ontwikkeling
Ondernemen met een beperking
Talentontwikkeling
Ondernemen, verlies en rouw
Conflict oplossen
Resultaatgericht ondernemen
Assertiviteit vergroten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groeien en ontwikkelen als ondernemer:

Succesvol functioneren als ondernemer, positief denken en je energiek en geïnspireerd voelen is niet altijd makkelijk. Immers, je komt alle aspecten van het dagelijks leven gewoon ook tegen. Je hebt naast het ondernemerschap nog vele andere rollen, je bent iemands kind, wel of geen ouder, alleenstaand of hebt een relatie, vriendschap(pen) en neemt deel aan het maatschappelijk leven. Dit betekent dat je ook alle gebeurtenissen die je meemaakt in deze rollen met je meedraagt, meestal zijn deze steunend en inspirerend, maar soms ook lastig of intens moeilijk. Problemen in je bedrijf, ziekte, overlijden, tegenslag… zaken die gewoon ook langskomen.

Daarnaast betekent ondernemen ook: groeien in een rol, omgaan met veranderingen in je bedrijf en personeel aansturen. Kortom, vaardigheden die niet stilstaan, maar in ontwikkeling zijn. Neem de tijd om hier af en toe op te reflecteren, doe nieuwe inzichten en kennis op en zet deze in de praktijk neer. Dan blijf je als mens je ontwikkelen, blijf je aansluiten bij eigen behoeften en de vragen en verwachtingen om je heen.

Vanuit het oplossingsgericht werken is onze aanpak om d.m.v. 1 op 1 gesprekken aan de slag te gaan met zaken waar jij tegenaan loopt, waar jij verder mee wilt komen. Wij bieden je hierbij een professionele en resultaatgerichte aanpak. Jij kan aan de slag met het helder formuleren van je doelen, met je groei en je veranderproces; wij zijn je sparringspartner en lopen een stukje met je mee met een kritische blik en steun en waardering voor jouw wijze van denken en jouw unieke aanpak. Immers, deze unieke aanpak is de leidraad om nieuwe mogelijkheden bij jezelf te leren vinden.

Om onze vaardigheden en kennis op peil te houden en te blijven ontwikkelen zijn we aangesloten bij een beroepsvereniging, het V.O.P.N.. Daarnaast kunnen wij uit verschillende methodieken putten, o.a. A.C.T., oplossingsgericht werken, R.E.T. en N.L.P..