30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Over ons

De Eigen Zaak, een centrum voor eigenwijs ondernemen.

De Eigen Zaak is een advies- en coachorganisatie voor startende en gevestigde ondernemers. We werken vanuit een groot, multifunctioneel pand in het Spijkerkwartier in Arnhem. In dit pand zijn nog verschillende andere ondernemingen gevestigd. Voor een impressie, zie waar wij werken.

De coach~adviseurs en trainers van De Eigen Zaak zijn zelf ook ondernemer. Zij weten dus wat het betekent om ondernemer te zijn. In onze mensen kun je zien wie in ons team zit.

De Eigen Zaak is het bedrijf van Alice van der Zwaag. Behalve dat ze ook coach~adviseur, trainer en netwerker is "runt" zij het bedrijf. Zij is beschikbaar voor alle vragen over het bedrijf en kijkt graag met jou naar je vragen.

Wij willen waarmaken waar jij van droomt...  jouw bedrijf waarin jij doet waar je goed in bent, op je eigen manier. Werken voor klanten die je waarderen. In geld, maar ook in erkenning. Ontdek wat wij eerder ontdekten: plezier in ondernemen geeft je kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Je ontdekt dat je zelfs plezier kunt krijgen in cijfers en administratie, omdat ze je helpen concreet te maken waar je staat en waar je naartoe wilt.

Een nieuwe marketingaanpak wordt spannend en prettig, want wij helpen je de klanten te krijgen die je het liefste wilt.

We geloven dat je veel zelf kunt. Dat ondernemen heel natuurlijk is, en gewoner zou moeten zijn dan het nu is. Gewoon en tegelijk bijzonder. Gewoon omdat we het niet moeilijker maken dan het is. Bijzonder omdat het gaat over jouw bedrijf.

Klanten voelen zich bij ons thuis omdat ze zichzelf mogen zijn en serieus genomen worden. Serieus nemen wil ook zeggen dat we zoeken naar datgene wat een onderneming echt bijzonder en dus onderscheidend maakt. Klanten voelen zich ook thuis bij ons omdat we zelf ook gewone, ondernemende mensen zijn met onze sterke en zwakke kanten.

Gegevens
De Eigen Zaak 
directeur: Alice van der Zwaag 
kvk: 32140874 
bank: NL21KNAB0255774753 
btw: NL192590662B01  
adres: Het Nieuwe Land 8, 6828 DZ Arnhem
tel: 026-4460960
e-mail: info@de-eigen-zaak.nl

 

 

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Alice van der Zwaag

Ondernemend een nieuwe toekomst creŽren