30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Videomarketing

Zichtbaar zijn!  Videomarketing.

Als ondernemer wil je dat je klanten je zien en jou vragen of je iets voor ze wilt doen. Daarvoor zet je allerlei marketingmiddelen in:

 • website
 • LinkedIn
 • logo en huisstijl
 • e-book schrijven en uitdelen
 • nieuwsbrief
 • openingsfeest
 • enthousiast vertellen over je bedrijf
 • lezingen
 • .....

Toch stromen de klanten nog niet binnen, terwijl er wel bezoekers op je website komen. Algemene marketingregel is dat nieuwe klanten 5 tot 7 keer iets over je willen horen – lezen – zien – ruiken - vastpakken voordat ze contact opnemen.

Videomarketing op je website is een manier om klanten verschillende stappen te laten zetten met 1 bezoek. Klanten komen op je website, lezen jouw verhaal. Daarnaast kunnen ze ook nog op een video klikken om in te schatten wat voor persoon jij bent. Vaak staat op je website wel een foto, maar dan weet je klant nog niets. Als ze je horen praten, je passie zien wordt ook een tweede stap gezet.

Anja Janssen, Food for text, het food tekstbureau

Esther van Drie, onderwijsbegeleider

Lisette ter Heerdt, coach hoogbegaafden

Nu zou je natuurlijk een productfilm kunnen maken: Wij zijn … en we verkopen … Dit product moet u echt kopen. Maar als 'amateurverkoper' is het moeilijk om een leuke en authentieke, goed verkopende film te maken. Als het net niet goed is, doe je meer kwaad dan goed met zo’n film.

Maar je kunt ook een korte kennismakingsfilm maken waarin jouw klant jou leert kennen. En kennis maakt met jouw drive en jouw vak. Vaak is een minuut voldoende, soms mag dat ook wat langer duren, afhankelijk van je doelgroep en je vak.

Anne Stael, adviseur

We zien op onze website dat films goed bekeken worden en duidelijk meerwaarde creëren. Hoe eng het ook lijkt om voor een camera te staan, het resultaat is dat je sneller contact krijgt met je klant!

Jobien Wind, ondernemerscoach

De Eigen Zaak heeft samen met Stug videoprodukties een aanbod om een kennismakingsfilm te maken:

 1. Voorbereiding met ondernemerscoach Jobien Wind, een kort gesprek over doel, onderscheidend vermogen, passie en vorm.
 2. Opname voor een groen scherm met Rien Valk, die door vragen en actief luisteren iedere ondernemer op zijn gemak weet te krijgen. En daardoor jouw authentieke verhaal filmt.
 3. Montage door Rien Valk, met jouw achtergrond en ondertiteling.
 4. Plaatsing op Youtube

Kosten € 297,- (ex.btw). Bestel in de winkel >>>

Het voorbereidende gesprek en de opname zelf plannen we in overleg. Zodra je bestelling binnen is, neemt Jobien Wind contact met je op.

Lees de blog >>>

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Gesuino Poddighe

Het gebeurt soms in de confrontatie!