30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur


Hier enkele reviews van klanten die onze training Boekhouding op orde! hebben gevolgd.

Corné van Oevelen, www.vanoevelen.org
Ik heb een parttime, startend bedrijf en daardoor nog niet erg veel uitgaande facturen en zakelijke uitgaven. Door deze training ben ik in staat om zelf de boekhouding bij te houden, BTW-aangiften te doen en met een beetje hulp van buitenaf een jaarrekening op te stellen. Als de administratie verder gaat groeien, wil ik de boekhouding wel uitbesteden. Maar dan weet ik tenminste waar mijn boekhouder het over heeft.

Ivonne Meeuwsen, www.helenvanseksueelmisbruik.nl
Door de boekhoudtraining van De Eigen Zaak heb ik een goed inzicht in mijn financiën gekregen. Ik snap de regels rondom BTW en doe tegenwoordig zelf mijn aangifte. Als kleine zelfstandige is dat best te doen, als je eenmaal begrijpt hoe dingen heten en waar je ze in moet vullen. De training boekhouden heeft mij hierin heel erg geholpen.

Lisette Wennink-Trienekens, TriBeFo, www.tribefo.nl
De cursus heeft mij meer inzicht in mijn dagelijkse boekhouding, jaarrekening en belastingaangifte opgeleverd. Het is allemaal op een zeer duidelijke en informatieve manier uitgelegd.

An Paridaen, www.wandelnaarjezelf.nl en www.effectcoaching.nl
Eindelijk op heldere en rustige wijze uitgelegd hoe het zit met de administratie. Dat zelfs ik het nu begrijp! Dat wil wat zeggen. Een aanrader!

Dr. Jutta Wirth, Biobioseminars, www.biobioseminars.com
Ik ben een bioloog, goed thuis in de moleculaire biologie (Biobioseminars) en kreeg door de Training Boekhouden een perfecte ingang in de financiële wereld - een echte deuropener.
Tijdens deze training van Alice van der Zwaag op De Eigen Zaak leerde ik op het gebied van boekhouden, calculatie, balans, winst- en verliesrekeningen, omzet, brutowinst, nettowinst ... geresumeerd heel veel, en kon dat wat ik leerde, meteen in mijn werk toepassen.
Hartelijk bedankt, Alice van der Zwaag voor de goede kwaliteit van de training en Jobien Wind für die wunderbare Atmosphäre (de goede sfeer) op De Eigen Zaak.

 

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Gesuino Poddighe

Het gebeurt soms in de confrontatie!