30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Opdrachtgever

De Eigen Zaak is er voor ondernemers en starters. Maar ook werken wij, in het kader van uitstroom-, reïntegratie- en outplacementtrajecten, voor:

• gemeentelijke sociale diensten
• ikstartsmart Gelderland en Overijssel
• grote bedrijven/werkgevers
• loopbaanadvies- en mobiliteitsbureaus
• startersprojecten

Wij kunnen onze diensten aanbieden aan uw organisatie wanneer u te maken heeft met een individuele klant of werknemer die wil uitstromen naar een eigen bedrijf. Maar ook wanneer het gaat om een groep personen aan wie u de mogelijkheid wilt bieden om hun ondernemerspotentieel te onderzoeken en die u hierbij begeleiding wilt aanbieden.

Neem contact op met Alice van der Zwaaginfo@de-eigen-zaak.nl. Zij zal graag met u overleggen over uw vraag en de mogelijkheden!

Over de producten in de winkel en onze tarieven:

Vaak wordt een traject deels samengesteld uit componenten die in de winkel worden aangeboden. De winkel geeft dan ook een goed beeld van wat we uw klanten kunnen bieden. De exacte samenstelling van een traject hangt af van de wens en behoefte van de klant, de wensen en randvoorwaarden van de opdrachtgever en onze verantwoordelijkheid om een samenhangend aanbod te verzorgen.

We overleggen graag met u over uw klanten en wat u daarvoor wilt bereiken!

Alle genoemde prijzen in de winkel gelden voor ondernemers en particulieren die zelf betalen. Voor opdrachten via opdrachtgevers en instellingen gelden andere tarieven. We offreren graag voor u op maat!

BewarenBewaren

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Gesuino Poddighe

Het gebeurt soms in de confrontatie!