30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Hanneke van Zijl

Terug naar onze mensen

Mijn persoonlijk pad
Jarenlang dacht ik dat ik mijn droombaan had gevonden. Ruim 15 jaar werkte ik met heel veel plezier in diverse marketing- en communicatiefuncties en leerde een breed scala aan bedrijfstakken kennen.
Maar toch bleef er iets kriebelen. En helaas (zoals dat zo vaak gaat) was er een persoonlijke crisis voor nodig om me te realiseren dat ik nog een passie had die in al die jaren te weinig aandacht had gekregen: psychologie en bewustzijn.

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling besloot ik een opleiding tot Coach/Counselor te volgen en eenmaal gegrepen door het vakgebied was een eigen onderneming het logische gevolg.
Nu ben ik pas echt op mijn plek. In mijn bedrijf KiemKracht Coaching & Counseling begeleid ik als Coach/Counselor en Mindfulness trainer mensen van verschillende achtergronden bij het ontdekken van hun ‘KiemKracht’. Dit kan tijdens individuele Coachings– of Counselingsgesprekken of samen met anderen in een cursus, workshop of training.
(www.kiemkracht.nu)

Mijn aanpak
Jij bent uniek. Je beschikt over een enorm potentieel aan mogelijkheden en kwaliteiten. Maar soms zijn er momenten dat het je niet lukt om te groeien en te bloeien.

In mijn begeleiding staan we - voordat we beginnen met het oplossen van je knelpunten - even stil. Je stopt met je zoektocht naar oplossingen en creëert ruimte voor datgene wat er eigenlijk speelt. Zo kun je luisteren naar je ‘Eigen Wijsheid’; want eigenlijk weten we zelf heel goed wat het beste bij ons past en wat de oplossing voor onze vraag is.

Therapeut Zoekt Klant
In de workshop‘Therapeut Zoekt Klant’ zetten we jouw ‘Eigen Wijsheid’ aan het werk.

Tijdens deze praktische dag onderzoek je welke klanten eigenlijk het beste bij je passen (doelgroep) en welke producten hierbij horen (aanbod). Op deze manier kun je je op een authentieke manier onderscheiden van alle andere ondernemers in de markt.

In de middag besteden we aandacht aan de marketing en communicatie. Wat maakt je uniek en hoe verwoord je dit. Welke promotievormen passen bij je en hoe zet je ze effectief in. Hoe trek je klanten aan en hoe zorg je dat ze klant blijven.
Ook is er ruimte om samen met de andere deelnemers naar je folders, website of ander promotiemateriaal te kijken en feedback te krijgen.

Wat wil jij tot bloei laten komen ?

   

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Jobien Wind

Mooi allemaal, maar zullen we ook even gewoon aan de slag!