30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Gesuino Poddighe

Terug naar onze mensen

Persoonlijk
In meer dan dertien jaar detailhandelervaring ben ik vrijwel alle aspecten van het ondernemerschap tegengekomen: van het maken van plannen (jaarplan, marketingplan, ondernemingsplan) tot en met al het uitvoerende werk (folders, acties en verkoop).
Sinds 2005 ben ik zelfstandig adviseur/coach/trainer (www.gespadvies.nl).
Persoonlijke aanpak en begeleiding is binnen mijn werk een steeds belangrijker aspect geworden. Deze mensgerichte aanpak is in mijn werk als adviseur merkbaar. Geen mens is hetzelfde, en geen ondernemer is hetzelfde. Ik heb geen standaard aanpak om je te begeleiden naar je eigen onderneming. Het uiteindelijke doel is wél standaard: een bedrijf dat ook na enkele jaren nog succesvol is.

Inhoudelijk
Ik ben van nature lui en dat komt goed van pas nu ik adviseur ben. Jij als ondernemer (in spé) moet het meeste werk doen. Ik probeer te sturen en bij te sturen, stuur je zonodig op pad met een heldere opdracht en laat je zien welke weg het beste kan worden bewandeld. Verwacht van mij geen passende antwoorden in hapklare brokken, want helaas werkt het zo niet als je zelfstandig ondernemer bent.
Aan de andere kant zullen we samen veel plezier beleven aan het vormgeven van jouw eigen onderneming. Tenminste….. als je de humor van ondernemen inziet.

Mijn affiniteit met kleine ondernemers
Kleine zelfstandigen (zzp-ers) zijn meestal flexibele mensen die hun eigen draai geven aan hun bedrijf. Omdat je alles zelf zult moeten doen moet je van heel veel een beetje weten. Als je het goed doet houd je een brede en open blik naar buiten….net als ik.

Mijn specialisme
Ik ben een allround ondernemerscoach die zich graag richt op de ontwikkeling van jou als ondernemer. Eigenlijk maakt het niet uit wat voor soort bedrijf je hebt, het draait allemaal om verkoop en omzet. En voldoende omzet behaal je alleen als je creatief genoeg omgaat met je eigen talenten. Talenten die ik in elke (aanstaande) ondernemer hoop te ontdekken en te versterken.

   

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Gesuino Poddighe

Het gebeurt soms in de confrontatie!