30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Jobien Wind

Terug naar onze mensen

Mooi allemaal, maar zullen we ook even gewoon aan de slag!

Persoonlijk
Bijna dagelijks begeleid ik ondernemers via individuele gesprekken of tijdens trainingen en workshops. Ik heb daar veel plezier in, vooral als het lukt om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken en toepassen. De afwisseling van beroepen en ambachten houdt mij scherp én dit vak staat me toe om ongehinderd nieuwsgierig te zijn. Ook mijn eigen goede én slechte ervaringen als ondernemer en mijn analytisch vermogen, opgedaan als moleculair bioloog, kan ik hierin kwijt.
Ik vind het zelf leuk om ondernemer te zijn (mijn eerste woorden waren: “zelluf doen”) en me te ontwikkelen als ondernemer en als adviseur~coach. Graag wissel ik het ondernemen en coachen met elkaar af.
Kernwoorden in mijn manier van werken zijn: betrokken, inspirerend, structurerend, confrontatie, humor en ervaren.

Aanpak
Mijn uitgangspunt bij coaching is een individuele, eigen invulling van het traject. Waar sta jij als ondernemer, wat is je bedrijf(sidee), wie ben je, waar wil je naar toe staan centraal in de aanpak van het coachingstraject. Soms ligt de nadruk op het ondernemersplan, het opzetten en uitwerken van een marktonderzoek of juist het verdiepen van het bedrijfsconcept of het vinden en binden van klanten.
Ik merk dat veel kleine ondernemers niet persé ondernemer willen zijn, maar ondernemerschap vooral zien als ballast bij het uitoefenen van hun (leuke) vak. Ik ontwikkel samen met jou een ondernemersaanpak die past bij jou en die daardoor leuk wordt!

Sterke punten
• Ik sluit goed aan bij het niveau en de vraag van jou als ondernemer.
• Ik ben ondersteunend en confronterend, passend bij jou en het moment.
• Ik heb plezier in het werken met eigenzinnige mensen en in het wegnemen van weerstanden rondom jezelf verkopen.
• Ik zie financiën als een manier om grip te krijgen op je bedrijf en weet dat eenvoudig hanteerbaar te maken.

Specialisme
Ik ben een all-round adviseur~coach, maar heb extra affiniteit met (zakelijke) dienstverleners. Acquisitie en grip op financiën zijn vaak voorkomende onderwerpen. Ik help je ook op weg met de inzet van sociale media voor jouw bedrijf.

Wie kiest mij
Als je plezier hebt in je vak, maar opziet tegen ondernemerszaken zoals marketing, jezelf verkopen, sociale media en je financiën, kies je mij als coach.

   

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Jobien Wind

Mooi allemaal, maar zullen we ook even gewoon aan de slag!