30-12-2017 - 9:30 tot 12:00 uur

Vernieuwing en stagnatie

Terug naar het nieuwsoverzicht

Blog van Alice van der Zwaag

Vernieuwing en stagnatie.

De planning om half september de nieuwe website en het nieuwe logo van De Eigen Zaak te introduceren is niet gelukt. Doordat ik in augustus een breuk in mijn rechterarm heb opgelopen zijn de werkzaamheden vertraagd. Ik ben rechts, schrijf rechts, typ ook met rechts en ben dus onthand. Rust en geduld zorgen dat genezing sneller verloopt, daar heb ik dus rekening mee te houden.

Ik pas mijn tempo dus aan, zorg dat de werkzaamheden die later gedaan kunnen, worden verschoven en gedraag me, in mijn ogen, als een redelijk voorbeeldige patiënt. Naast de frustraties en de pijn, waardoor men energielevel aanmerkelijk lager ligt. Het ondernemerschap kent valkuilen, dit is er een van!

Waarschijnlijk ken jij als ondernemer, ook dit soort momenten. Je wilt graag, bent gemotiveerd en dan gebeurt er iets waardoor je je tempo moet aanpassen. Ik ben heel benieuwd welke momenten dat voor jou zijn geweest en wat de consequenties waren voor jou en je bedrijf.

Daarnaast is het natuurlijk interessant, wat je geregeld hebt in dit soort situaties. Ben je verzekerd, via een broodfonds, AOV-verzekering of heb je zelf een potje geld achter de hand? Dat geeft rust, financieel heb je dan een buffer. Een praktische noodzaak, als je in zo’n situatie niks heb geregeld heb je een probleem.

Ik hoor heel graag jullie verhalen, over ondernemen met stagnaties. Hoe heb je dat opgelost, was je voldoende verzekerd en welke gevolgen heeft dit voor je gehad? Kon je vanuit de stagnatie weer verder of had het grotere gevolgen?

De vernieuwing met een nieuwe website en logo zal zeker nog een maandje duren, maar komt tijd komt raad. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt!  

Alice

geplaatst donderdag 19 oktober 2017


je reactie
je naam
je e-mailadres

(Neem bovenstaande code over ter controle)

Reacties van lezers

24-06-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bestellen >> naar de winkel
Meer informatie >> www.ikwerkvoormezelf.nl

Alice van der Zwaag

Ondernemend een nieuwe toekomst creŽren